top of page

Startpakke
Magnetterapi Patch til heste - Stor

Startpakke Stor.jpg

Startpakken indeholder
1 stor magnetterapi patch, 2 gummibelagte magneter, 1 renseserviet og 1 ekstra lim-strimmel.

Beskrivelse

Denne Magnetterapi Patch er til områder med store muskler. Det kan f.eks. være hals, lår og/eller bagpart.
Den er beregnet til 2 magneter.
Magneterne kan nemt tages ud af patchen efter brug. Magneterne mister ikke deres styrke, så de kan genbruges. Limen på patchen kan ikke genbruges, men der medfølger en ekstra lim-strimmel, så du kan bruge magnetterapi patchen en gang mere. Ekstra lim-strimler kan købes i webshoppen.

Under optimale betingelser (dvs. på renset pels, tørt og kølige omgivelser og ingen sved) vil patchen kunne sidde fast i 3-5 dage. Er det varmt, hesten er på fold og bliver reddet dagligt, så den sveder, vil patchen kunne sidde fast i 1-3 dage.
Patchen skal tages af, hvis den begynder at løsne sig. Rester af lim på pelsen kan nulres af eller fjernes med en renseserviet.

Magnetpolers forskellige magnetiske evner
De to magnetiske poler, Nord og Syd, har hver sin effekt på vores biologiske system.
Nordpol (minuspolen): Bruges altid til at reparere og dæmpe f.eks. smerter, betændelser, allergier og psykosomatisk betingede tilstande.
Sydpol (pluspolen): Styrker f.eks. immunforsvaret, koncentration og energi, virker opkvikkende og humørgivende. Det er også Sydpolen som får knoglebrud og sår til at hele hurtigere og som mindsker ar.

Du kan derfor vælge hvilken pol din hest har brug for og vende magneterne derefter. Hvis din hest har behov for begge poler (vekselmagnetterapi), kan du vælge at placere magneterne i patchen, så den ene magnet vender med sydpolen mod hesten og den anden vender med nordpolen mod hesten.
Du kan også vælge at sætte 2 patches på hesten, der hver har hhv. 2x sydpol og 2x nordpol mod hesten.
Nordpol-siden er markeret på magneterne.

 

Påføring af Magnetterapi Patch

  • Beslut hvilken størrelse patch du skal bruge samt hvilke magnetpoler, der skal vende mod hesten. Læs afsnittet om Magnetpolers forskellige magnetiske evner.

  • Indfør magneterne i lommerne på bagsiden af patchen. Husk at vende dem, så de ønskede poler vender mod hesten, når patchen er påført.

  • Inden du tager beskyttelsespapiret af patchen, renses pelsen, da der ikke må sidde støv og snavs på det område, hvor patchen påføres.
    Hesten bør derfor strigles og lige inden påførslen, aftørres pelsen med en renseserviet. Dette er for at fjerne støvrester og den naturlige fedt fra pelsen, så patchen sidder ordentligt fast.

  • Tag beskyttelsespapiret af patchen og sæt den på hesten. Undgå så vidt muligt at røre ved limen.

 

 

VIGTIG INFO ved brug af magnetterapi
Selvom der ikke er nogle bivirkninger ved brug af magnetterapi, er der alligevel nogle vigtige ting du skal være opmærksom på – Både mht. dig selv/rytteren, din hest og din elektronik.

 

  • Hesten: Har hesten et åbent sår, skal du ikke udsætte såret for direkte magnetpåvirkning og du skal heller ikke bruge magnetterapi, hvis hesten er i fol (man ved ikke om/hvordan fostret påvirkes) eller hvis føllet dier (smagen af mælken kan påvirkes).

  • Dig selv/rytteren: Det betyder også, at hvis du selv er gravid, så skal du ikke komme for tæt på magneterne.Har du pace-maker eller insulinpumpe bør du helt undgå kontakt med magneterne.

  • Din elektronik: Du skal ikke putte din telefon ned i samme lomme som magneterne eller lægge dem ved siden af din pc eller anden elektronik. Elektronikken kan ikke tåle det  

Magnetbehandling kan og må ikke erstatte et besøg hos dyrlægen ej heller erstatte dyrlægeordineret medicin uden dyrlægens accept.


Tilbage til webshoppen for information og/eller bestilling

bottom of page