Magnet til Magnetterapi Patch
til heste - Stor

Beskrivelse

De magneter jeg benytter til den store magnetterapi patch, er meget stærke, gummibelagte magneter, kaldet neodymium magneter. Gummibelægningen har ingen anden effekt end, at de kan tåle fugt og at gnidningsmodstanden er høj, så magneterne ikke falder ud af lommen på magnet terapi patches.
Du skal ikke have betænkeligheder ved om magneterne er for stærke eller hvor mange timer eller dage hesten må have magneterne siddende. Det skyldes, at hestens krop kun vil tiltrække så meget af magneternes energi, som den har brug for.

Bemærk, at der skal bruges 2 magneter til den store patch.

Magnetpolers forskellige magnetiske evner

De to magnetiske poler, Nord og Syd, har hver sin effekt på vores biologiske system.

 

Nordpol (minuspolen): Bruges altid til at reparere og dæmpe f.eks. smerter, betændelser, allergier og psykosomatisk betingede tilstande.

Sydpol (pluspolen): Styrker f.eks. immunforsvaret, koncentration og energi, virker opkvikkende og humørgivende. Det er også Sydpolen som får knoglebrud og sår til at hele hurtigere og som mindsker ar.

Du kan derfor vælge hvilken pol din hest har brug for og vende magneterne derefter. Hvis din hest har behov for begge poler (vekselmagnetterapi), kan du vælge at placere magneterne i patchen, så den ene magnet vender med sydpolen mod hesten og den anden vender med nordpolen mod hesten. Du kan også vælge at sætte 2 patches på hesten, der hver har hhv. 2x sydpol og 2x nordpol mod hesten.

Nordpol-siden er markeret på magneterne

 

VIGTIG INFO ved brug af magneter!
Selvom der ikke er nogle bivirkninger ved brug af magnetterapi, er der alligevel nogle vigtige ting du skal være opmærksom på – Både mht dig selv/rytteren, din hest og din elektronik.

 

  • Hesten: Har hesten et åbent sår, skal du ikke udsætte såret for direkte magnetpåvirkning og du skal heller ikke bruge magnetterapi, hvis hesten er i fol (man ved ikke om/hvordan fostret påvirkes) eller hvis føllet dier (smagen af mælken kan påvirkes).

  • Dig selv/rytteren: Det betyder også, at hvis du selv er gravid, så skal du ikke komme for tæt på magneterne. Har du pace-maker eller insulinpumpe bør du helt undgå kontakt med magneterne.

  • Din elektronik: Du skal ikke putte din telefon ned i samme lomme som magneterne eller lægge dem ved siden af din pc eller anden elektronik. Elektronikken kan ikke tåle det.
     

Magnetterapi behandling kan og må ikke erstatte et besøg hos dyrlægen ej heller erstatte dyrlægeordineret medicin uden dyrlægens accept.


Tilbage til webshoppen for information og/eller bestilling