top of page

Salgs- & Leveringsbetingelser

Virksomheds information

Reiki Healing v/Ann Lindhardtsen Nielsen

Mail: info@annsreiki.dk

Telefon: 93 90 16 66

Afgivelse af ordre

Når du afgiver en ordre, modtager du en ordrebekræftelse på den email adresse, som du har angivet på bestillingsformularen.
Når ordren er afsendt vil du modtage fakturaen. Da alle ordrer skal betales inden afsendelse, vil det være angivet på fakturaen, at den er betalt.
Så længe du ikke har modtaget en faktura, kan ordren annulleres ved at skrive til info@annsreiki.dk

Priser

Alle angivne priser er dagspriser i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for pris- og korrekturfejl mv.

Forsendelse i Danmark foregår med DAO. Kr. 45,00 pr forsendelse. Forsendelse til udlandet kun efter aftale.

Betaling

MobilePay eller Bankoverførsel

Ordrebeløbet + leveringsomkostninger kr. 45,00, betales vha. af oplysningerne der fremgår af ordrebekræftelsen.

Din ordre afsendes straks efter, at ordrebeløbet registreres.

Levering

Den forventede leveringstid er 1-3 hverdage.
Bemærk, at ved betaling via MobilePay registreres din betaling straks. Ved betaling via bank, kan det tage 1-2 hverdage før betalingen registreres.

Skulle det ske, at varen ikke er på lager, kan leveringstiden være længere.

I så fald bliver du informeret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Reiki Healing v/Ann Lindhardtsen Nielsen

Ravnsbjerggårdsvej 201

3480 Fredensborg

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis produktets beløb du har indbetalt, tilbage.

Bemærk, at vi ikke refunderer fragt og leveringsomkostninger. Du skal altså selv afholde udgifter i forbindelse med tilbagelevering/returnering af varen. Vi skal modtage varen senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Du modtager tilbagebetalingen, når vi har modtaget varen retur.

Reklamation

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid, er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Reiki Healing v/Ann Lindhardtsen Nielsen og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Vi vil derefter håndtere din reklamation. Lider varen af en fejl eller mangel, vil vi afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Reiki Healing v/Ann Lindhardtsen Nielsen tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Magnetbehandling kan og må ikke erstatte et besøg hos dyrlægen ej heller erstatte dyrlægeordineret medicin uden dyrlægens accept.

 

Reiki Healing kan ikke sidestilles med et læge eller dyrlægebesøg.

bottom of page