top of page

Heste-Event
Healing & Dyreclairvoyance

IMG_2948_2.JPG

Flere har spurgt og opfordret mig til, at afholde events for en gruppe ryttere og deres heste.
Jeg har taget udfordringen op og strikket et event sammen, hvor jeg tilbyder, at komme ud til Jeres stald og ”scanne” jeres heste via healing.
En "scanning" foregår ved, at jeg fører mine hænder over hele hestens krop og kan mærke om hesten har ubalancer og/eller skavanker, som du skal være opmærksom på.

Ud over at "scanne" din hest, modtager jeg typisk også clairvoyante beskeder fra din hest, hvis din hest har noget, som den gerne vil fortælle dig.
Beskeder fra din hest, vil jeg selvfølgelig viderefortælle til dig og giver dig gerne nogle anbefalinger med på vejen om, hvordan du kan hjælpe din hest bedst muligt.

En fuld healing af din hest kan det ikke blive til på denne event, men jeg vil sørge for, at alle heste får afbalanceret deres chakras og alle heste bliver ladet op med positiv og healende energi, så de har noget at stå imod med til de lange mørke vintermåneder og til stævnesæsonen.

Ingen vil trække deres hest "tomhændet" tilbage til boksen.

Ved at afbalancere din hest's chakras, vil din hest få et velfungerende energi-flow og god mental balance.

Chakras danner energimæssig baggrund for din hests fysiske og psykiske velvære og for et velfungerende samspil mellem krop, sind og følelser. Samtidig forebygges mistrivsel, sygdom, stress m.v.


Det tager ca 20-25 minutter pr hest. I skal være minimum 3 heste og max 5 heste.

Prisen pr. hest er kun 195 kr. inkl. Moms og kørsel op til 15 km fra Fredensborg.
Kørsel ud over dette pålægges kr. 4,00 pr. km. Eventuelle broafgifter faktureres 1:1.

 

Hvis dette er noget i gerne vil prøve, så skriv til mig på info@annsreiki.dk eller via messenger og så finder vi et tidspunkt der passer. Hvis i har spørgsmål, er i altid velkomne til at kontakte mig.
 

Jeg glæder mig til at høre fra Jer og til at tilbringe nogle hyggelige timer sammen med Jer og Jeres heste.

 

bottom of page