top of page

Clairvoyant Reiki Healing til din hest

IMG_3144.JPG

Reiki Healing til heste kan hjælpe på hestens fysiske krop eller hvis den har fået tilegnet sig nogle uhensigtsmæssige adfærdsmønstre.

Med Reiki Healing kan jeg hjælpe, hvis hesten har fysiske skavanker, er trist, energiforladt, nervøs, anspændt eller hvis den f.eks. har været udsat for en ubehagelig oplevelse, så den er blevet bange for at blive læsset eller for at være på fold med andre heste.

En healingseance af din hest starter med en samtale med dig og derefter healing af din hest. Healing af heste foregår på hestens præmisser. Det er den der bestemmer hvor lidt og hvor meget.

Healingen foregår i dens vante omgivelser, hvor der er fred og ro og hvor den føler sig tryg. De fleste heste slapper meget hurtigt af og nyder Reiki Healingen.

Heste er meget tydelige i deres sprog. Når den ikke vil heales mere, siger den tak for i dag og går sin vej.

Under en healing af din hest modtager jeg også clairvoyante og telepatiske beskeder fra din hest til dig. Det kan være den har et budskab til dig, gerne vil bede dig gøre noget anderledes, hellere vil have æbler end gulerødder eller bare gerne vil sige, at den er glad for at være hos dig. Det kan være hvad som helst og jeg videregiver naturligvis beskeden til dig.

Clairvoyante/Telepatiske beskeder fra hesten, gør jeres forhold og samarbejde endnu tættere og øger forståelsen for hinanden og for hinandens reaktioner.
Hvis hesten af uforklarlige grunde har ændret adfærd, kan hesten via telepatiske beskeder for det meste svare på, hvad grunden er, så du kan hjælpe din hest.

De fleste heste bliver trætte efter en healing, så jeg vil anbefale dig at tage det med ro til træningen i de efterfølgende par dage.

Du er altid meget velkommen til at være med ved healingen, men hvis du ikke har mulighed for det, så ringer jeg til dig bagefter og fortæller dig om, hvad jeg har oplevet under healingen.

En lille solstrålehistorie: 

Uanset om jeg healer mennesker eller heste er det fantastisk at se den positive forandring der sker.

I påsken var jeg ude og heale en dejlig dressurhest. Under healingen mærkede jeg tydeligt at hesten var virkelig trist og den følte sig sat i baggrunden. Ud over det, var det tydeligt at den havde ondt i sine led.
Efter den første healing fortalte jeg ejeren om det jeg havde mærket og hun kunne bekræfte, at der var mistanke om slidgigt. Hun fortalte også, at hun havde fået en ny hest, som hun brugte meget tid på, så denne hest nu kun blev brugt som ”hyggehest”.
Et par dage efter kom jeg tilbage og skulle heale hesten igen. Det var så skønt at se forandringen! Den havde pludselig fået glimt i øjnene og var rigtig glad og frisk. Jeg kunne selvfølgelig stadig mærke, at den havde irritation i leddene, men det var ikke så udtalt, som ved første healing.
Ejeren fortalte mig, at hun havde fulgt mine råd og havde givet hesten noget mere opmærksomhed og havde reddet hesten efterfølgende . Hun fortalte mig, at den slet ikke var så ”stiv” i bevægelserne som tidligere og den havde været glad og opmærksom med ørerne pegende fremad.

Et par dage efter så jeg hesten løbe på marken med rumpen i vejret…Det er jo fantastisk!

Det er vigtigt at bemærke, at Reiki Healing ikke kan sidestilles med et besøg af dyrlægen og at Reiki Healing ikke kan erstatte medicin. Dyrlægen bør altid kontaktes først.

Varighed ca 75 min. - men det er op til din hest.

Mine erfaringer med heste

Jeg er mere eller mindre født på en hest. Min far var berider og har haft mange forskellige heste gennem staldene. Han fandt hurtigt ud af, at jeg havde en speciel kontakt til hestene og hvis der ikke var andre, der kunne nærme sig en sky og bange hest - så kunne jeg.

Min seneste hest var nærmest opgivet på forhånd. Den var stukket af ud på en mark og der var ikke nogle der kunne komme i nærheden af den, fordi den var bange for mennesker.

Jeg var på udkig efter en ny dressurhest og så den på marken hos hestehandleren.

Det var kærlighed ved første blik og jeg sagde til hestehandleren, at jeg gerne ville prøve at ride den. Det kunne jeg desværre ikke få lov til, for de kunne ikke fange den. Min far var sikker på, at det kunne jeg godt, så de aftalte, at hvis det lykkedes mig, kunne vi købe den til en billig penge.

Hestehandleren var med på den, for han ville faktisk bare af med hesten.

Der gik ikke længe, så kom jeg trækkende med hesten, Bailey, og vi tog ham med hjem.

 

Den skønneste hest jeg nogensinde har haft.

Ann og Bailey
bottom of page