Dyreclairvoyance

IMG_3164.JPG

Dyreclairvoyance er kommunikation med dyr.
Clairvoyance er et fantastisk værktøj til at få en langt dybere forståelse for dyret. Det er uanset, om det drejer sig om at få forståelse af adfærd eller helbred.

 

Dyr kan pludselig ændre adfærd og det er typisk fordi det har haft en oplevelse, hvor den er blevet forskrækket eller bange. Via clairvoyance kan jeg, HVIS dyret ønsker at fortælle det, videreformidle beskeden til ejeren. På den måde kan ejeren finde ud af, hvad der er sket og hvordan dyret kan hjælpes bedst muligt.

Medmindre man kan se en fysisk skade på dyret med det blotte øje, kan det til tider være svært at lokalisere en skade og finde ud af hvor og hvordan dyret skal behandles. Det kan kræve mange dyrlægebesøg og blokader. Her har jeg gode erfaringer med, at samarbejde med dyrlægen. En kombination af healing og clairvoyant kommunikation er en effektiv måde at finde ud af, hvor dyret har ondt og hvordan skaden er sket. Det taler jeg eller ejeren med dyrlægen om, så dyret kan undersøges mere målrettet og komme i behandling hurtigst muligt.


 

IMG_3237.JPG

Flere og flere dyreejere vil også "bare" gerne vide hvordan deres dyr har det. Er det glad? Er der noget det savner? Får det udfordringer nok? Er der nogle udfordringer dyret slås med?

På den måde kan ejeren sikre, at dyret har det godt både på kort og langt sigt.
 

Clairvoyant healing kan være en enkeltstående behandling eller et forløb med henblik på adfærds-ændring.
Dyr og behandler behøver ikke nødvendigvis at have fysisk kontakt. Hvis f.eks. en rytter har udfordringer med sin hest på ridebanen, så kan jeg kommunikere med hesten, mens den bliver redet. På den måde kan hesten kommunikerer med mig i situationen.

Det er vigtigt at bemærke, at Reiki Healing og/eller clairvoyance ikke kan sidestilles med et besøg af dyrlægen og at Reiki Healing og/eller clairvoyance ikke kan erstatte medicin. Dyrlægen bør altid kontaktes først.