Clairvoyant Healing til din hest og dine kæledyr

Dyretelepati/clairvoyance er kommunikation med dyr og det er et fantastisk værktøj til at få en langt dybere forståelse for dyret uanset, om det drejer sig om adfærd eller helbred.

Dyr kan pludselig ændre adfærd og det er typisk fordi det har haft en oplevelse, hvor det er blevet bange eller forskrækket.

Via telepati/clairvoyance videreformidler jeg beskeder fra dyret til ejeren, så ejeren kan hjælpe dyret bedst muligt.

 

Ved fysiske skader, er en kombination af healing og telepati/clairvoyance en effektiv måde at finde frem til en skades oprindelse. Medmindre man kan se en fysisk skade på dyret med det blotte øje, kan det til tider være svært at lokalisere en skade og finde ud af, hvor og hvordan dyret skal behandles.

 

 Her har jeg gode erfaringer med, at samarbejde med dyrlægen, så vi kombinerer healing og telepati/clairvoyance med den lægevidenskabelige verden. Enten ved at vi mødes om dyret eller separat. Denne kombination, er en yderst effektiv måde at finde ud af, hvor dyret har ondt og hvordan skaden er sket, så dyret kan undersøges målrettet og komme i den rigtige behandling hurtigst muligt.

Clairvoyant Reiki Healing kan også bruges forebyggende. Det kan være, at du "bare" gerne vide hvordan dit dyr har det. Er det glad? Er der noget det savner? Får det udfordringer nok? Er der noget dyret slås med? Skal dyret deltage i konkurrencer og får brug for ekstra overskud og energi?
 

Healing af dyr foregår på dyrets præmisser. Det er vigtigt at respektere dyrets grænser, så det forbinder en healing med en rar og tryg oplevelse.

Hvis dyret ikke kan lide fysisk kontakt, healer jeg dyret fra en afstand. Jeg anbefaler fjernhealing til dyr, der ikke kan lide fysisk kontakt, er meget stresset eller angst.
Fjernhealing bruger jeg også ved store afstande, eller ved intense forløb, hvor healing skal ske flere gange om ugen.

Fjernhealing virker præcis som almindelig healing.

Med Clairvoyant Reiki Healing kan du give dit dyr de optimale betingelser for en sund og glad krop og sjæl på både kort og langt sigt.

Kontakt

Telefon/SMS 93 90 16 66

Email: info@annsreiki.dk

Web: www.annsreiki.dk

Fredensborg - Danmark

CVR nr. 39391546

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon